Skip to main content

Staat de gehele collectie van bruidsjaponnen en bruidsaccessoires op de site?

Nee, de bruidsjaponnen, bruidsjurken, trouwjurken, trouwjaponnen en bruidsaccessoires op de site zijn maar een klein gedeelte van de collectie die wij in onze bruidswinkel hebben hangen. Wij krijgen regelmatig nieuwe collectie van ons private label “Quarelle” binnen, waarvan een deel uit enkele stuks bestaat welke niet na-leverbaar zijn, en dus unieke modellen bruidsjaponnen.

Als ik de bruidsjapon passend moet laten maken, worden hier dan extra kosten voor berekend?

Als je de bruidsjapon passend laat maken door onze coupeuses dan zullen daar extra kosten voor worden berekend. Deze coupeuse werkzaamheden berekenen wij tegen kostprijs, welke staan vermeld op uw aankoopnota. Dit zijn minimale kosten, en je betaald pas als er iets wordt vermaakt.

Verhuren jullie ook bruidsjaponnen of kopen jullie deze van particulieren in ?

Nee, wij verhuren geen bruidsjaponnen en kopen ook niet van particulieren in. Wij leveren alleen nieuwe bruidsjaponnen en accessoires.

Kan ik ook zonder afspraak de winkel bezoeken?

Wij zijn alleen op afspraak geopend, en nemen dan ook alle tijd voor U om het juiste advies te geven in uw keuze . U kunt daarvoor telefonisch of via de mail een afspraak inplannen. Kan ook e.t. ook s’avonds !

Hebben jullie ook Grote maten van een bruidsjapon?

Over het algemeen kunnen de meeste bruidsjaponnen in alle maten worden besteld, en hebben wij kleine, maar ook grotere maten op voorraad. Sommige bruidsjurken lenen zich niet, om in grotere maten te fabriceren, en andersom in kleinere maten. Wij berekenen geen meerprijs voor grotere maten !

Beschikken jullie ook over bruidsaccessoires?

Ja wij beschikken ook over bruidsaccessoires zoals, bruidsschoenen, kousenbanden, bruidssieraden, bruidslingerie en sluiers en hoeden.

Maken jullie ook naar eigen ontwerp een bruidsjapon ?

Ja, wij hebben ervaren coupeuses in ons atelier die naar eigen idee uw bruidsjurk speciaal  voor uw creëren

Zit uw vraag en antwoordt er niet bij ? Bel gerust: 0318 651 945, of stuur een mail naar info@mariannesbruidsmode.nl